Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate Fiat Kobelco FB200.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB200.2
Cod produs
NU2PAJWM-IA
Out Of stock
Descriere
Fara sa faci ravagii in buget, vei reusi sa investesti in valoarea utilajului tau. Alege acest rulment pinion atac Fiat Kobelco FB200.2 pentru ca este cel mai bun de pe piata! Eficienta de care da dovada piesa este un plus, iar certificatul de garantie iti dovedeste seriozitate si asumare. Piesele originale Carraro ofera aceasta siguranta. Iar cand cumperi componente de origine iti asiguri succesul pe termen lung. Utilajele tale vor da randament, iar pe tine nu te va opri nicio avarie din activitate!

Monteaza rulmentii in pereche. Este modul prin care asiguri o miscare de rotatie a pinionului fara excentricitate fata de axa. Ar mai fi de adaugat o treaba interesanta la acest capitol. Inlocuieste simeringul ce etanseaza puntea din spate la intrarea pinionului de atac. Echipa noastra de mecanici iti sta la dispozitie pentru orice cerere de reparatii sau montaj. Daca nu esti sigur ca se potriveste utilajului tau sau nu te pricepi la piesele de schimb, nu-i problema! Beneficiezi la noi de consultanta tehnica gratuita.

Rulment pinion atac Fiat Kobelco FB200.2 - cu el obtii satisfactia dorita!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB200.2 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac Fiat Kobelco FB200.2 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura