Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata Fiat Kobelco FB200.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB200.2
Cod produs
T1YVOLHZ-IA
Out Of stock
Descriere
Ce-ar fi bine sa alegi pentru utilajul tau? Este absolut evident ca el are nevoie doar de piese de calitate! Te felicitam ca ai venit la noi! Suntem locul perfect de unde poti achizitiona rapid si la un pret foarte bun componente de exceptie! Acest rulment pinion atac Fiat Kobelco FB200.2 este original Carraro! O perioada indelungata de timp te vei bucura de beneficiile aduse ce el! Este piesa pe care o vei aprecia si respecta pentru ca stie sa-ti duca utilajul pe culmile performantei!

Ca sa o intretii corect si sa te bucuri la maxim de aceasta investitie, trebuie sa faci doua lucruri importante. Unul este sa montezi rulmentul in pereche. Aceasta actiune va asigura miscarea de rotatie fara excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Iar doi, nimerit ar fi sa schimbi odata cu rulmentii si simeringul. Acesta este elementul care etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Suntem aici si daca ai nevoie de un mecanic. Suna si te ajutam cu montajul daca iti doresti ca el sa fie de calitate!

Rulment pinion atac Fiat Kobelco FB200.2 - il exploatezi la maxim!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Acest rulment pinion atac punte fata pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB200.2 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment pinion atac Fiat Kobelco FB200.2 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura