Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior fata Fiat Kobelco FB200.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB200.2
Cod produs
0C5ADQWY-RA
Out Of stock
Descriere
Acest pivot superior fata Fiat Kobelco FB200.2 original Carraro se remarca prin designul sau precis si materialele de cea mai inalta calitate. Fiecare detaliu a fost gandit pentru a-ti oferi rezistenta si durabilitate de lunga durata. Indiferent de cerintele tale specifice, pivotul nostru este adaptabil si versatil, fiind proiectat pentru a se potrivi perfect in configuratia utilajului tau. Asa ca, iti uram bun venit in lumea pivotului de incredere si performant!

Suntem aici sa-ti prezentam pivotul nostru de exceptie, o componenta esentiala pentru functionarea optima a utilajelor tale industriale. Cu calitatea si fiabilitatea noastra remarcabila, te asiguram ca vei face o alegere inteligenta pentru afacerea ta. Alege piesa de schimb apreciata de atatia si atatia clienti! Produsul nostru eficient si rezistent se afla in depozitul nostru, la o oferta de vis!

Un pivot superior fata Fiat Kobelco FB200.2 este pregatit de fapte mari!
Pivotii sunt foarte importanti pentru stabilitatea utilajului tau in timpul deplasarii. Alaturi de celelalte componente din angrenaj, acest pivot superior care se monteaza pe punte fata preia socurile si previne jocurile in articulatia de directie, pentru mai multa siguranta, dar si pentru a-ti asigura precizie in manevrarea utilajului. Pentru o functionare optima, ar fi bine sa inlocuiesti toate componentele uzate din ansamblu.

Consultanta gratuita - produse alese corect!
Este fain sa poti sa accesezi informatii tehnice corecte inainte sa achizitionezi produsele dorite. Este fain si sa stii la ce sa te astepti din partea unui produs dorit. O consiliere la momentul oportun chiar face diferenta!

Garantie
Un pivot superior fata Fiat Kobelco FB200.2 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Colaborand cu noi, ai toate certificarile necesare!

Livrare
Ai facut vreodata o comanda pentru ca, a doua zi, coletul sa si ajunga la tine? Acest pivot superior punte fata pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB200.2 ajunge la tine cat ai clipi! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata. Noi colaboram doar cu cei mai seriosi curieri!

Montaj
Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice
d=45mm
D=60mm
Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 62mm/ 72mm

4 gauri cu diametru de 16mm

Prinderea se face in 4 puncte, pe fuzeta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura