Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Fiat 50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 50
Cod produs
MC9T3NVD-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment pinion atac tractor Fiat 50 din oferta noastra! Este o piesa originala, realizata in atelierele Carraro. Fabricata dintr-un material rezistent, componenta se mandreste cu eficienta de care da dovada. Japonia este tara in care se fabrica acest rulment. Te asiguram ca standardele de productie au fost respectate! Din colet nu va lipsi sub nicio forma certificatul de garantie! Rulmentul este compatibil si cu tractoarele Fiat 50-66 si Fiat 50-86 si poate fi montat fara probleme!

Ai nevoie si de un sfat bun din partea specialistilor nostri. Ei iti transmit ca este absolut necesar sa montezi rulmentii in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac se va efectua fara excentricitate fata de axa. Preferabil in acest caz este sa inlocuiesti simeringul. El etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Nici nu iti vine sa crezi cate informatii utile poti obtine sunandu-ne sau scriindu-ne direct pe site! Un consultant iti va da o multime de sfaturi pretioase pentru intretinerea utilajului tau!

Rulment pinion atac tractor Fiat 50 - are tot arsenalul de calitati tehnice!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest rulment pinion atac pentru tractor Fiat 50 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac tractor Fiat 50 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura