Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Fiat 82

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 82
Cod produs
NXR5MCWD-IA
Out Of stock
Descriere
Obtii rezistenta maxima si eficienta pe masura daca alegi acest rulment pinion atac tractor Fiat 82 acum! Ne-am gandit sa-ti propunem acest produs pentru ca este singurul care merita sa fie luat in calcul cand te confrunti cu acest tip de avarie. Este un rulment de calitate superioara, original! Carraro il fabrica si o face destul de departe, in Japonia! Tractorul Fiat 82-86 este compatibil cu piesa prezentata! Suntem la dispozitia ta si te asteptam cu mare drag sa ne contactezi.

Monteaza rulmentii in pereche. Astfel, miscarea de rotatie a pinionului de atac va fi lipsita de excentricitate fata de axa. Benefic pentru interventie este sa inlocuiesti simeringul de etansare. Acesta etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Poti avea toata increderea in angajatii nostri, care sunt aici sa te asiste pe tot parcursul experientei tehnice! Montajul pune in valoare o piesa, este un aspect la care trebuie sa te gandesti. In cazul in care doresti sa montam tot noi, trebuie doar sa ne spui.

Rulment pinion atac tractor Fiat 82 - un nou produs de top Carraro!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Rulment pinion atac pentru tractor Fiat 82 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac tractor Fiat 82 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura