Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Fiat 72

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 72
Cod produs
9JQCISRO-IA
Out Of stock
Descriere
Alege sa cresti performanta tractorului tau cu o piesa de calitate superioara! Ai aici un rulment pinion atac tractor Fiat 72 foarte bun! El il are ca producator pe renumitul Carraro. Acesta il fabrica in Japonia din cel mai bun material folosit pentru astfel de componente! Rezistenta lui este garantata. Iti va fi livrat cu tot cu certificat de garantie. Tractorul Fiat 72-86 se poate bucura de beneficiile aduse de acest produs original! Ne poti solicita chiar acum o oferta!

Iti oferim consultanta gratuita si servicii de service sau mentenanta personalizata! Trebuie sa ne contactezi telefonic sau direct pe site! Ar fi foarte bine sa schimbi rulmentii in pereche. Te asiguri ca miscarea de rotatie a pinionului de atac fata de axa va fi realizata fara excentricitate sau joc. Simeringul trebuie si el schimbat odata cu rulmentii. El face etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Iti spunem aceste lucruri cu speranta ca vei tine cont de ele. Asa vei beneficia de calitatile acestor componente mult mai mult timp!

Rulment pinion atac tractor Fiat 72 - obtine instantaneu eficienta dorita!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Fiat 72 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac tractor Fiat 72 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura