Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Fiat 55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 55
Cod produs
K4OUHJZN-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac tractor Fiat 55 - alege sa te bucuri de o piesa originala! Rezistenta in timp se datoreaza prelucrarii excelente si maiestriei de care producatorul sau este intotdeauna capabil. Stii cine e producatorul? Nimeni altul decat Carraro! Un maestru al componentelor de schimb pentru utilaje grele. El fabrica acest rulment in Japonia! El este prelucrat din cel mai bun material. Calitatea superioara a produsului este garantata! Solicita-ne o oferta chiar acum!

Pentru o interventie optima asupra utilajului, alege sa faci inlocuirea rulmentilor in pereche! Vei asigura miscarea de rotatie fara excentricitate a pinionului de atac fata de axa. Cea mai buna alegere este sa inlocuiesti si simeringul. Acest element este folosit in etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Acest set de reguli te ajuta pe termen lung sa obtii eficienta maxima a componentelor inlocuite! Astfel, investitia ta va fi protejata cu succes! Montajul lasa-l in seama unor profesionisti! Il poti lasa si in seama noastra!

Rulment pinion atac tractor Fiat 55 - obtii instantaneu eficienta!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Acest rulment pinion atac pentru tractor Fiat 55 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac tractor Fiat 55 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm

Compatibil si cu modelele Fiat 55-46, Fiat 55-56, Fiat 55-66, Fiat 55-76, Fiat 55-86, Fiat 55-90.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura