Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Fiat 62

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 62
Cod produs
9KTSIHGR-IA
Out Of stock
Descriere
Asta e, l-ai gasit! Alege acest rulment pinion atac tractor Fiat 62 extraordinar din catalogul nostru! Vei fi posesorul unei piese de calitate superioara, originala si excelent prelucrata! Carraro este producatorul acestui rulment. Practic, executia sa se face pe teritoriul Japoniei. Acolo, poti fi convins de o respectare intocmai a standardelor de calitate! Vei alege aceasta componenta si daca tractorul Fiat 62-86 face parte din flota de utilaje pe care o detii. Rulmentul ofera compatibilitate perfecta!

Rulmentul acesta este o piesa fantastic de buna! Motiv pentru care, consideram ca trebuie sa facem tot posibilul sa o scoatem in evidenta! Ca apoi, ea sa evidentieze la randul ei utilajul! Rulmentii se monteaza de obicei in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac va fi sigura si nu va prezenta excentricitate fata de axa. Bineinteles, alege sa inlocuiesti tot acum si simeringul. Acesta va etansa corect puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment pinion atac tractor Fiat 62 - cel mai tare de pe piata, produs original!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Acest rulment pinion atac pentru tractor Fiat 62 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment pinion atac tractor Fiat 62 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura