Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Fiat 45

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 45
Cod produs
415YUJPS-IA
Out Of stock
Descriere
Comanzi acest rulment pinion atac tractor Fiat 45 foarte usor! Doar ne suni sau ne scrii! Piesa originala Carraro se gaseste in depozitul nostru si are un pret foarte avantajos! Este o piesa remarcabila, foarte atent realizata in uzinele din Japonia. In alcatuirea sa a fost folosit un material rezistent, produsul capatand o caracteristica extraordinara, anume fiabilitatea! Cere-ne detalii chiar acum despre acest produs! Rulmentul il poti monta si pe tractoarele Fiat 45-66 si Fiat 45-76 cu acelasi succes!

Nu iti oferim doar cele mai bune piese, ci si cele mai bune indrumari! Monteaza acesti rulmenti in pereche, faci un bine pinionului de atac. Vei ajuta la o miscare de rotatie fara excentricitate a acestuia fata de axa. Simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac trebuie inlocuit si el. Indrumarile acestea ar fi bine sa fie respectate pentru a beneficia de o perioada mai lunga de utilizare a componentelor. Ne poti contacta daca doresti sa stai de vorba cu un specialist! Este gratuita consultanta tehnica!

Rulment pinion atac tractor Fiat 45 - este extraordinar de bun pentru tractorul tau!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Rulment pinion atac pentru tractor Fiat 45 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Acest rulment pinion atac tractor Fiat 45 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura