Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB90
Cod produs
KEZI6YG7-ES
Out Of stock
Descriere
Daca printre criteriile de selectie ale pieselor tale se regaseste calitatea, atunci ai ajuns la locul potrivit. Depozitul nostru are o multitudine de piese care te asteapta nerabdatoare pe rafturi. Te invitam sa intri si tu pe site-ul nostru pentru a te convinge de stocul urias pe care ti-l punem la dispozitie. Platforma noastra este organizata in asa fel incat orice pasionat de acest domeniu sa gaseasca informatii si sa poata fii in pas cu cele mai moderne piese. Un set pivot inferior Fiat Hitachi FB90 este alternativa ideala pentru a-ti sustine sistemul de transmisie. Pivotii care functioneaza corect sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului.

Iti recomandam cu caldura acest set de piese pentru ca sunt realizate cu maiestrie si grija astfel incat sa obtii randamentul dorit. Stim ca iti doresti sa petreci cat mai mult timp alaturi de utilajele tale. De aceea, ne asiguram ca le acorzi atentia cuvenita si le pui la dispozitie ceea ce au nevoie sa aiba o durata lunga de functionare. Nu ezita sa ne contactezi atunci cand ai o problema legata de utilajele tale! Iti stam la dispozitie pentru a-ti raspunde la orice nelamurire si pentru a identifica toate piesele necesare utilajelor tale! Mai mult, te punem in legatura directa cu un mecanic chiar din zona ta!

Set pivot inferior Fiat Hitachi FB90 iti va depasi asteptarile in ceea ce priveste durabilitatea lor!

Rolul pivotului cu montarea in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Este important sa acorzi atentia cuvenita acestor elemente mici, dar importante, din setul pivor interior. Schimbul acestora in timp util te poate scuti de multe neplaceri si timp pierdut. Nu pierde timpul si asigura-te ca aceasta situatie este evitata alegand piese de calitate, precum cea pe care ti-o recomandam noi!

Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj ale acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Set pivot inferior pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB90 beneficiaza de un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni de la achizitia piesei si va fi regasit in colet, alaturi de piesa si factura.

Contacteaza-ne! Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24-48 de ore! Se poate primi acest set pivot inferior Fiat Hitachi FB90 mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Setul de piese recomandat de noi este ideal pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

Pivot

• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm

Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura