Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB90
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este o resursa de ultima generatie, iar oamenii nostri sunt cartea de vizita pe care te poti baza oricand treci prin dificultati in activitatea ta de productie. Universul nostru tehnic detine piese moderne si extrem de durabile, precum acest pivot buldoexcavator Fiat Hitachi FB90 - o piesa uzuala din categoria celor de transmisie.

Alege pentru modelul tau cele mai bune piese!
Un utilaj care a fost supus unor socuri mecanice sau care a fost supraincarcat are nevoie de imbunatatiri si intretinere corespunzatoare. Pentru a functiona la capacitatea lui maxima, ai incredere in acest pivot pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB90 ce a fost fabricat cu multa responsabilitate.
Lucrat cu o deosebita atentie de catre profesionisti cu experienta, produsul este facut dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic si testat pentru siguranta clientilor. Este desemnat ca fiind una dintre cele mai rezistente piese de transmisie, cu cele mai scazute sanse de a se rupe.

Cere toate detaliile despre serviciul gratuit de consultanta!
Daca esti clientul nostru si inca nu ai aflat, ei bine, beneficiezi de un serviciu de consultanta extrem de special, care nu te costa absolut nimic. Practic, agentii nostri sunt conectati cu tine, iar tu poti sa le ceri ajutorul ori de cate ori intampini o situatie in care nu stii ce sa faci. Oricare ar fi problema ta, vei putea gasi o solutie alaturi de angajatii nostri!

Un pivot buldoexcavator Fiat Hitachi FB90 este una dintre acele piese in care iti poti pune toata increderea. Dincolo de promisiunea ca depozitul nostru gazduieste cele mai bune produse de pe piata, pivotul detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Nu uita ca tu poti avea o prezenta esentiala in durabilitatea pieselor tale. Daca iti doresti sa investesti un minimum de efort in intretinerea utilajului tau, vorbeste cu angajatii nostri si vei invata cum sa faci asta.

Esti hotarat sa cumperi un pivot buldoexcavator Fiat Hitachi FB90 nou?
Daca stii sigur ca piesa este compatibila cu modelul tau, plaseaza comanda ta catre agentii nostri. O poti face printr-un apel telefonic sau on-line, din site-ul nostru. Noi ne vom mobiliza pentru ca tu sa primesti cat mai curand produsul, oriunde te-ai afla. Produsele noastre se platesc la livrare si ajung prin curier in aproximativ 24 de ore.

Te asteptam si la sediul nostru pentru a ne cunoaste!
Poti, de asemenea, sa ridici chiar tu coletul cu produsele achizitionate, facand o scurta vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Angajatii nostri te vor primi cu drag si, la nevoie, vor sta de vorba cu tine despre ingrijirea pieselor tale.

Un pivot se monteaza intr-un atelier de specialitate, asistat de catre un mecanic cu experienta. Oricare alta varianta este una nesanatoasa pentru utilajul tau, compromite piesa, iar tu vei ajunge sa faci noi investitii fara sens.
O piesa care a fost montata fara a-i fi respectate indicatiile producatorului va functiona intr-un mediu nepotrivit si va ajunge sa se uzeze imediat!
Sunt sanse sa nu cunosti ateliere de acest gen, iar in acest caz te asteptam sa ne soliciti cateva recomandari. Vom gasi impreuna cea mai potrivita solutie.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: Y4HGUTED-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura