Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor buldoexcavator Fiat Hitachi FB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB90
Cod produs
V9Z76SNY-SC
Out Of stock
Descriere
Ajunge ca acest platou pinioane reductor Fiat Hitachi FB90 sa se umple de impuritati sau sa fie impropriu lubrifiat si ramai cu lucrarea in aer. Sistemul de transmisie cade si, odata cu el, cade si calea de rulare. Si iti cade si tie tot cheful. Cad cam toate. Dar noi avem inlocuitorul perfect. Este original si are cel mai bun pret. Hai sa rezolvam problema, pana nu apare alta. Suna-ne!

Poate suna exotic, dar ne plac situatiile care ne solicita la maxim. Asa iti verifici calitatatile, in situatiile limita. Cand problema pare ca nu are capat, cand te preseaza timpul, clientul si sufocantul target. Atunci iese la lumina profesionistul din tine. Cand toate informatiile pe care le-ai acumulat in timp, toate experientele si creativitatea se aduna si lucreaza cu si pentru tine. Si pentru momentul cand se aprinde becul cu indicativul „evrika!”. In tot facem punem si un pic de pasiune, punem un pic de ACN. Si totul va fi bine.

Platou pinioane reductor Fiat Hitachi FB90 o paleta de posibilitati
Exista multe posibilitati in functionarea utilajelor tale, atat ca sa functioneze mai bine cat si sa functioneze mai prost. Exista, asadar, si posibilitatea ca dantura pinioanelor de la un Fiat Hitachi sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare. Este unul din primele lucruri pe care trebuie sa le verifici, atunci cand incepi procesul de revizie.

Fie ploaie, fie vant, nu lasam omul din gand!
Serviciul nostru de consultanta iti este oferit doar gratuit. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Stiu sa iti ofere cele mai bune recomandari si nu dau gres. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte simpatici. Pe langa piesa primesti economie de timp, un pachet de know how, experienta consultantilor. Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Garantie
Un platou pinioane reductor pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB90 este un articol tehnic care vine intotdeauna insotit de toata documentatia necesara atestarii existentei si calitatii lui! Aceasta inseamna si un certificat de garantie. Timp de 6 luni esti asigurat pentru orice posibil defect de fabricatie! Cand ai toate certificarile, ai si liniste!

Livrare
Piesele noastre de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs. Si vorbim de orice localitate. In maxim 24 de ore curierul va iti bate la usa. Dar sa stii ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si le poti ridica personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. The end is happy end.

Montaj
Montajul e o treaba serioasa. Nu poti da cu banul in stanga si in dreapta caci risti sa ramai fara ei. Dar nici nu te zgarci pana la a incerca sa executi tu montajul. Nici asta nu e fezabila. Asigura-te ca piesa de schimb noua este montata corect de un mecanic. Unul bun, eventual unul recomandat de noi. Avem contacte bune.

Specificatii tehnice:

• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura