Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor New Holland 8340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 8340
Cod produs
T2YR6GI4-IA
Out Of stock
Descriere
Recomandarea specialistilor in utilaje grele este de a achizitiona piese de origine cand ai de facut inlocuiri la echipament. Vei fi sigur ca asiguri functionalitatea echipamentului la parametrii optimi. Acest rulment pinion atac New Holland 8340 este o ideea geniala! Tractorul devine performant atunci cand are alaturi ca aliati de incredere piese executate remarcabil si montate profesionist! Carraro a creat acest element de transmisie special pentru el si a facut-o superb! Comanda piesa si te vei convinge!

Ia in calcul faptul ca se recomanda schimbarea rulmentilor in pereche pentru a nu afecta functionarea corecta a pinionului de atac. Trebuie sa te asiguri ca are o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa. Alta recomandare pertinenta este de a schimba simeringul ce etanseaza puntea din fata la intrarea pinionului de atac. Clientii care au facut montajul urmand acesti pasi s-au bucurat mai mult timp de aceste componente!

Rulment pinion atac New Holland 8340 - iti punem la dispozitie cel mai tare produs!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor New Holland 8340 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Acest rulment pinion atac New Holland 8340 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura