Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frictiune pentru buldoexcavator Terex TLB840PM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex TLB840PM
Cod produs
SAU0JRKC-AS
Out Of stock
Descriere
Daca a venit momentul sa recurgi la noi produse si metode de intretinere, asigura-te ca alegi ceva mult mai bun fata de ce ai avut! Ai grija de afacerea si investitia ta si mai ales de cel ce duce toata tensiunea zilelor solicitante: utilajul tau! O alegere sigura si durabila este acest disc frictiune Terex TLB840PM din gama pieselor Carraro. Este un produs care isi are locul pe puneta din spate!

Munca din acest domeniu este supusa multor probleme. Acopera-le cu cele mai bune elemente care sa persiste si sa-ti protejeze afacerea! Alege tehnici imbunatatite de intreprindere a activitatii si actioneaza in conformitate cu noile tendinte din industrie! Iar pentru asta trebuie sa iei legatura cu agentii nostri!

Alege sa lucrezi in conditii de siguranta cu acest disc frictiune Terex TLB840PM de top!
Fiecare piesa din posesia noastra isi indeplineste cu responsabilitate rolul pe perioade lungi de timp! Da, chiar in ciuda situatiilor limita! Acest disc frictiune va performa la nivelul investitiei sau chiar peste ea! El va transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice.

Alege sa detii toate datele de actualitate!
Suntem oamenii contemporanului, fani inraiti ai evolutiei. Asa am intemeiat serviciul gratuit de consultanta! Colaboreaza cu operatorii nostri si verifica compatibilitatea acestui disc cu utilajul tau! Acestia vor face o identificare corecta si iti vor recomanda exact ceea ce ai nevoie! Mai mult, iti vor oferi un plan autentic de intretinere!

Garantie
Ne pasa de investitia ta si de timpul tau asa ca iti livram fiecare produs cu o garantie! Acest disc frictiune pentru buldoexcavator Terex TLB840PM vine cu o garantie de 6 luni in eventualitatea defectiunilor din fabrica!

Livrare
Suntem oamenii eficientei! Nu te tinem pe loc nici un moment si iti livram acest disc frictiune Terex TLB840PM in timpul record de 24 de ore, oriunde in tara! Alege sa ne contactezi la datele de pe site!

Montaj
Tinem sa mentionam de fiecare data, cu fermitate, importanta montarii pieselor intr-un atelier de specialitate! Doar asa poti garanta sanatatea piesei! Opteaza pentru o manopera sanatoasa si nu te lasa acaparat de tehnica improvizatiei! O alegere corecta te poate scuti de cheltuieli adiacente!

Specificatii tehnice:

• La interior are 15 dinti
• Grosime = 6mm
• Diametru = 290mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura