Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frictiune pentru buldoexcavator Case 580SN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SN
Cod produs
QVB5EL62-AS
Out Of stock
Descriere
Acest disc frictiune buldoexcavator Case 580SN este o alegere curajoasa si sigura care te va incanta cu capacitatea sa de functionare! Opteaza si tu pentru aceasta inventie Carraro si integreaz-o in mecansimul utilajului tau, pe puntea din spate! La noi vei gasi doar piese de calitate, piese care functioneaza indelung chiar si in cele mai grele conditii!

Nu iti tine afacerea la nivel mediocru! Noi avem solutia care sa permita afacerii tale sa se extinda! Este vorba despre un set voluminos de informatii de actualitate cu privire la noile metode de intreprindere a activitatii din domeniu! Afla despre ce este vorba cu un simplu telefon catre departamentul de consultanta!

Cu acest disc frictiune buldoexcavator Case 580SN vezi adevarata calitate!

Stim ca primul lucru vizat atunci cand esti pe punctul de a achizitiona un nou produs este modul in care acesta isi exercita rolul. Acest disc isi va indeplini functia de a transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice in cel mai profesional mod!

Alege sa te informezi complet!

Orice moment de incertitudine va fi un vis urat pe care nu-l vei mai trai! Am infiintat serviciul gratuit de consultanta prin intermediul caruia vei fi asistat si ghidat in mod profesional! Cele mai noi idei si cele mai practice metode ti se vor prezenta si se vor contopi intr-un plan ingenios de intretinere! Nimic nu-ti mai poate scapa!

Iti oferim siguranta pana la capat! Acest disc frictiune pentru buldoexcavator Case 580SN are o garantie de 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica! Comanda-l fara griji!

In acest domeniu nu iti permiti sa pierzi timpul. Motiv pentru care iti livram acest disc frictiune buldoexcavator Case 580SN in doar 24 de ore, oriunde in tara! Trebuie doar sa ne contactezi, sa plasezi comanda si de restul ne ocupam noi!

Ai grija cum actionezi in acest moment caci exista riscul sa anulezi tot ceea ce ai realizat! Nu te lasa ademenit de tactica improvizatiei sau de servicii indoielnice si mergi la un atelier de specialitate! Piesa trebuie montata in parametri ideali daca iti doresti exploatare pe termen lung!

Specificatii tehnice:

• La interior are 15 dinti
• Grosime = 6mm
• Diametru = 290mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura