Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frictiune Terex 6195568M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
QOAMP04L-AS
Out Of stock
Descriere
Iti doresti un comportament exemplar din partea utilajului tau? Atunci comporta-te si tu la randul tau ca atare! Acest disc frictiune Terex 6195568M1 este un inceput promitator pentru dotarea masinariei tale! Suntem cei ce ne aprovizionam cu produse de ultima generatie ce sunt testate intensiv inainte sa faca parte din colectia depozitului nostru!
Succesul este un drum care presupune multe provocari si alegeri. Pentru ca acest drum sa fie unul lin trebuie sa-l mentii cu cele mai practice metode! Ia legatura cu agentii nostri bine instruiti care sa-ti furnizeze toate datele necesare evolutiei in domeniu! Vom fi alaturi de tine cu cele mai inventive metode si tehnici care sa te ajute sa-ti intretii activitatea!

Cu acest disc frictiune Terex 6195568M1 cunosti calitatea si o utilizezi constant!
Este cunoscut faptul ca fiecare piesa este menita sa indeplineasca un anumit rol! Insa diferenta o face timpul si modul in care aceasta este capabila sa performeze! Acest disc frictiune te va multumi intru totul, el transmitand cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice.

Afla cu un telefon tot ce e nou!
Cand situatia ta se abate de la drumul initial, apeleaza la serviciul de consultanta pentru a reveni pe calea spre succes! Operatorii nostri te vor sustine neconditionat si iti vor furniza cele mai relevante informatii! Informatii cu ajutorul carora vor intocmi un plan bine organizat de intretinere a activitatii si utilajului tau! Vei afla cu aceasta ocazie si de cele mai profesionale ateliere de montaj!

Nu trebuie sa-ti faci griji pentru investitia ta! Acest disc frictiune Terex 6195568M1 are o garantie de 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica! Vei regasi certificatul produsului in colet, alaturi de factura!

Ne mobilizam si ne conformam dorintei tale de a-ti primi produsul inc el mai scurt timp! Acest disc frictiune Terex 6195568M1 va ajunge la tine in doar 24 de ore! Intra pe site si contacteaza-ne cat mai repede!

Montajul este o etapa categorica asupra sanatatii piesei si utilajului! Nu poti pretinde ca produsul sa-si mentina calitatea atata timp cat nu ii oferi un tratament corect! De aceea, alege inspirat si indreapta-te catre un atelier de specialitate unde piesa sa fie asamblata de profesionisti! De ce ar trebui schimbat, daca s-a uzat discul care este montat pe utilaj? Pentru ca uzura si subtierea unui disc il fac sa patineze si sa isi piarda eficienta in transmiterea cuplului, facand o transmisie partiala.

Specificatii tehnice:
• La interior are 15 dinti
• Grosime = 6mm
• Diametru = 290mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura