Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frictiune pentru buldoexcavator Volvo BL70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL70
Cod produs
SZFPM87J-AS
Out Of stock
Descriere
Acest disc frictiune Volvo BL70 este un echipament original Carraro care vine dintr-un mediu performant! Restaureaza echilibrul utilajului cu aceasta inovatie tehnica si cunoaste performanta in adevarata sa esenta! Aceasta piesa se monteaza pe puntea din spate! Suntem alaturi de tine cu cele mai fresh piese de schimb si cele mai actualizate servicii!

Daca situatia actuala nu iti aduce satisfactia absoluta, atunci ia atitudine! Avem noi cateva secrete care abia asteptam sa ti le impartasim! Detinem reteta ideala cu ajutorul careia sa incepi sa-ti prepari evolutia. O conversatie cu operatorii nostri si tot ceea ce ai stiut pana acum se va actualiza cu cele mai recente metode din industrie!

Performeaza cu acest disc frictiune buldoexcavator Volvo BL70 calitativ!
Acest echipament tehnic este unul rezistent care nu cedeaza asa usor. Iti recomandam ce este mai bun, avand in vedere investitita facuta de tine! Un astfel de disc va asigura transmiterea cuplului de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice.

Lucreaza in functie de cele mai actuale informatii!
Alege sa recurgi la serviciul gratuit de consultanta atunci cand ai nevoie de indrumare! Agentii nostri vor identifica problema de la radacina si vor veni cu o solutie optima de remediu! Primesti orice informatie doresti si esti asistat in permanenta! Exprima-ti dorintele si problema si tine cont de sfaturile operatorilor nostri! Vei beneficia de cele mai utile tehnici de intreprindere!

Garantie
Fiecare produs din depozitul nostru dispune de o anumita garantie! Acest disc frictiune pentru buldoexcavator Volvo BL70 are o garantie de 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica! Comanda-l cu incredere!

Livrare
Livrarea se efectueaza rapid si sigur! Asta pentru ca stim ca timpul este valoros! Acest disc frictiune buldoexcavator Volvo BL70 ajunge la adresa indicata de tine in 24 de ore de la plasarea comenzii! Intra pe site si ia legatura cu noi!

Montaj
Daca pana acum ne-ai luat in considerare toate indicatiile, mai asculta-ne o data si alege cu fiecare ocazie sa-ti montezi piesa intr-un atelier de specialitate! Un montaj profesional te va scuti de orice risc! Activitatea ta se va desfasura in parametri optimi iar rezultatele vor fi pe masura!

Specificatii tehnice:

• La interior are 15 dinti
• Grosime = 6mm
• Diametru = 290mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura