Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frictiune pentru buldoexcavator Volvo BL70B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL70B
Cod produs
3SDCOX1L-AS
Out Of stock
Descriere
Daca privim imaginea de ansamblu a muncii pe care o prestezi, aceasta vine la pachet si cu o serie de experiente mai putin placute. In cazuri de acest gen, este elementar sa adopti solutiile care sa indeparteze rapid problemele. Incepe prin a-ti dota utilajul cu piese de top precum acest disc frictiune Volvo BL70B din gama Carraro! Un element tehnic care isi are locul pe puntea din spate!

Unele intamplari negative fac un loc in viata ta pentru ca ceva bun sa se intample! Noi suntem acel ceva care te va propulsa de urgenta catre performanta! Cu ocazia problemei actuale, ai recurs la a ne contacta si astfel vom crea o colaborare de zile mari! Apeleaza-ne rapid si prezinta-ne cu lux de amanunte situatia iar noi vom veni cu planul de remediu ideal!

Performeaza cu acest disc frictiune buldoexcavator Volvo BL70B calitativ!
Acest echipament tehnic este unul rezistent care nu cedeaza asa usor. Iti recomandam ce este mai bun, avand in vedere investitita facuta de tine! Un astfel de disc va asigura transmiterea cuplului de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice.

Lucreaza in functie de cele mai actuale informatii!
Alege sa recurgi la serviciul gratuit de consultanta atunci cand ai nevoie de indrumare! Agentii nostri vor identifica problema de la radacina si vor veni cu o solutie optima de remediu! Primesti orice informatie doresti si esti asistat in permanenta! Exprima-ti dorintele si problema si tine cont de sfaturile operatorilor nostri! Vei beneficia de cele mai utile tehnici de intreprindere!

Garantie
Fiecare produs din depozitul nostru dispune de o anumita garantie! Acest disc frictiune pentru buldoexcavator Volvo BL70B are o garantie de 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica! Comanda-l cu incredere!

Livrare
Livrarea se efectueaza rapid si sigur! Asta pentru ca stim ca timpul este valoros! Acest disc frictiune buldoexcavator Volvo BL70B ajunge la adresa indicata de tine in 24 de ore de la plasarea comenzii! Intra pe site si ia legatura cu noi!

Montaj
Daca pana acum ne-ai luat in considerare toate indicatiile, mai asculta-ne o data si alege cu fiecare ocazie sa-ti montezi piesa intr-un atelier de specialitate! Un montaj profesional te va scuti de orice risc! Activitatea ta se va desfasura in parametri optimi iar rezultatele vor fi pe masura!

Specificatii tehnice:

• La interior are 15 dinti
• Grosime = 6mm
• Diametru = 290mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura