Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frictiune 2210324

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
ZTAH789G-AS
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns aici cu siguranta utilajul tau intampina anumite probleme! E foarte bine ca ai nimerit la noi! Iti oferim acest disc frictiune 2210324 din gama Carraro care isi va indeplini functia intr-o maniera optima! Debaraseaza-te de grija gandului ca munca ta poate fi intrerupta din nou in orice moment si alege aceasta bijuterie tehnica!
Raspunde provocarilor cu o solutie si te vei apropia de rezultat numaidecat! Pentru asta a fost infiintat serviciul de consultanta care consta in suportul neconditionat din partea agentilor nostri! Un serviciu menit sa raspandeasca performanta si cele mai actuale informatii! Daca vrei sa evoluezi in domeniu, nu ezita sa ne contactezi!

Promoveaza calitatea superioara cu acest disc frictiune 2210324 si exploateaz-o!
Prin aceasta alegere te-ai asigurat ca investitia ta nu se va duce pe apa sambetei si ca noi suntem o comunitate pentru care superficialul este de domeniul fantasticului. Convinge-te cu aceasta piesa care va transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice.

Nu lasa sa-ti scape nimic!
Credeai ca te lasam la jumatatea drumului? Completeaza-ti traseul alegand sa te informezi ca la carte si beneficiaza de cateva sfaturi! Alaturi de operatorii nostri vei avea raspuns la orice nelamurire, ti se vor impartasi cateva detalii legate de intretinerea utilajului, vei primi cele mai bune ponturi cu privire la momentul montajului!

Iti oferim garantie pentru fiecare produs in parte! Acest disc frictiune 2210324 dispune de o garantie de 6 luni in eventualitatea defectiunilor din fabrica! Certificatul iti va fi livrat alaturi de factura!

Ne miscam eficient! Asta pentru ca nu-ti putem tine activitatea pe repaus! Iti livram acest disc frictiune 2210324 in cel mai scurt timp, oriunde in tara! Trebuie doar sa ne accesezi datele de contact!

Cand vine vorba de montaj, trebuie sa te gandesti ca este un proces complex care trebuie realizat intr-o maniera profesionala! Tentatia improvizatiei este ademenitoare insa nu te lasa atras! Tine la investitia ta si apeleaza la un loc specializat!

Specificatii tehnice:

• La interior are 15 dinti
• Grosime = 6mm
• Diametru = 290mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura