Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frictiune pentru buldoexcavator New Holland B95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B95
Cod produs
M8302RNF-AS
Out Of stock
Descriere
Bine ai ajuns pe pagina acestui disc frictiune New Holland B95 din lumea noastra tehnica! Cere orice detaliu si vei primi raspuns pentru orice intrebare referitoare la aceasta creatie originala Carraro! A fost selectat si integrat in colectia pieselor noastre de indata ce a dovedit capacitatea sa de a rezista sub presiune! Acum este disponibil pe stoc si gata de asamblare pe puntea din spate! Se potriveste si modelelor New Holland B95B si B95BTC!

Suntem cei care iti vor reda pofta de munca asidua si care te vor face sa vezi o solutie pentru orice! Inainte de asta, prezinta-ne cazul tau in detaliu si lasa-ne sa venim cu un remediu eficient care sa prezinte siguranta! Vom intocmi un plan strategic special pentru situatia ta care sa se comporte ca o rutina zilnica!

Alege sa lucrezi in conditii de siguranta cu acest disc frictiune New Holland B95 de top!
Fiecare piesa din posesia noastra isi indeplineste cu responsabilitate rolul pe perioade lungi de timp! Da, chiar in ciuda situatiilor limita! Acest disc frictiune va performa la nivelul investitiei sau chiar peste ea! El va transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice.

Alege sa detii toate datele de actualitate!
Suntem oamenii contemporanului, fani inraiti ai evolutiei. Asa am intemeiat serviciul gratuit de consultanta! Colaboreaza cu operatorii nostri si verifica compatibilitatea acestui disc cu utilajul tau! Acestia vor face o identificare corecta si iti vor recomanda exact ceea ce ai nevoie! Mai mult, iti vor oferi un plan autentic de intretinere!

Garantie
Ne pasa de investitia ta si de timpul tau asa ca iti livram fiecare produs cu o garantie! Acest disc frictiune pentru buldoexcavator New Holland B95 vine cu o garantie de 6 luni in eventualitatea defectiunilor din fabrica!

Livrare
Suntem oamenii eficientei! Nu te tinem pe loc nici un moment si iti livram acest disc frictiune New Holland B95 in timpul record de 24 de ore, oriunde in tara! Alege sa ne contactezi la datele de pe site!

Montaj
Tinem sa mentionam de fiecare data, cu fermitate, importanta montarii pieselor intr-un atelier de specialitate! Doar asa poti garanta sanatatea piesei! Opteaza pentru o manopera sanatoasa si nu te lasa acaparat de tehnica improvizatiei! O alegere corecta te poate scuti de cheltuieli adiacente!

Specificatii tehnice:

• La interior are 15 dinti
• Grosime = 6mm
• Diametru = 290mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura