Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frictiune pentru buldoexcavator New Holland B100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100
Cod produs
DBYPJX0A-AS
Out Of stock
Descriere
Daca te-ai hotarat si vrei sa achizitionezi acest disc frictiune New Holland B100 este foarte probabil sa fi auzit de colectiile renumite Carraro! Acest producator original care inspira si uimeste de fiecare data cu inventiile sale! Iti recomandam acest produs care se potriveste si modelelor New Holland B100B, B100BLR, B100BTC, B100C, B100CLR si B100CTC! Locul sau de asamblare este pe puntea din spate!

Un simplu impediment nu defineste tot ceea ce ai realizat sau ce poti realiza in continuare! Acum ai posibilitatea sa realizezi lucruri mult mai marete intr-un mod mai practic! Agentii nostri sunt cei care iti vor impartasi cateva din tainele tehnice dupa care sa te ghidezi in intreprinderea activitatii tale. Suna cu incredere si ia in considerare sfaturile expertilor!

Alege sa lucrezi in conditii de siguranta cu acest disc frictiune New Holland B100 de top!
Fiecare piesa din posesia noastra isi indeplineste cu responsabilitate rolul pe perioade lungi de timp! Da, chiar in ciuda situatiilor limita! Acest disc frictiune va performa la nivelul investitiei sau chiar peste ea! El va transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice.

Alege sa detii toate datele de actualitate!
Suntem oamenii contemporanului, fani inraiti ai evolutiei. Asa am intemeiat serviciul gratuit de consultanta! Colaboreaza cu operatorii nostri si verifica compatibilitatea acestui disc cu utilajul tau! Acestia vor face o identificare corecta si iti vor recomanda exact ceea ce ai nevoie! Mai mult, iti vor oferi un plan autentic de intretinere!

Garantie
Ne pasa de investitia ta si de timpul tau asa ca iti livram fiecare produs cu o garantie! Acest disc frictiune pentru buldoexcavator New Holland B100 vine cu o garantie de 6 luni in eventualitatea defectiunilor din fabrica!

Livrare
Suntem oamenii eficientei! Nu te tinem pe loc nici un moment si iti livram acest disc frictiune New Holland B100 in timpul record de 24 de ore, oriunde in tara! Alege sa ne contactezi la datele de pe site!

Montaj
Tinem sa mentionam de fiecare data, cu fermitate, importanta montarii pieselor intr-un atelier de specialitate! Doar asa poti garanta sanatatea piesei! Opteaza pentru o manopera sanatoasa si nu te lasa acaparat de tehnica improvizatiei! O alegere corecta te poate scuti de cheltuieli adiacente!

Specificatii tehnice:

• La interior are 15 dinti
• Grosime = 6mm
• Diametru = 290mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura