Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering prindere link New Holland B100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100
Cod produs
MYSUGKAJ-AT
Out Of stock
Descriere
Stai ca pe ace cand iti vezi utilajul imobilizat de o defectiune. Fie ca e mai simpla ori mai complicata problema, impactul sau se rasfrange asupra activitatii tale. Insa nu dispera! Daca ai ajuns la noi, totul se va rezolva simplu, rapid si eficient. Avem pentru tine un simering prindere link New Holland B100 de nota zece, cu ajutorul caruia iti vei putea folosi din nou utilajul la capacitate maxima. Si nu-ti fa griji, are sa te tina, caci este super rezistent, comparabil ca performante si calitate cu cel original. Doar pretul le diferentiaza! Compatibil si cu modelele New Holland B100C si New Holland B100BTC.

Iar de-ti mai sunt necesare si alte piese, arunca o privire pe site sau, si mai simplu, ne poti suna si discuta cu specialistii nostri. Iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie si vor identifica solutiile cele mai eficiente pentru a pune capat problemelor tehnice pe care le intampini. Nu mai sta pe ganduri, suna-ne! Vei economisi resurse pretioase.

Simering prindere link New Holland B100 - pentru o functionare impecabila!
Multe feluri de simeringuri exista si trebuie sa fii atent sa il alegi pe cel potrivit. Caci nu tine cu improvizatii ori cu carpeli si fiecare piesa isi are locul si rolul sau precis, nu merge sa le incurci. Acest simering prindere link buldoexcavator New Holland B100 asigura etansarea atat de necesara la prinderea linkului masinariei tale, asadar nu poti sa te lipsesti de el daca vrei ca utilajul sa-si poata indeplini misiunea. Asigura-te ca iei la timp masurile necesare inlocuind simeringul uzat, altfel lubrifierea va fi compromisa, iar componenta principala va avea de suferit. Mai bine previi decat sa tratezi, nu?

Te scoatem din impas cand dai de greu!
Informatii precise, adaptate nevoilor utilajului tau, nu gasesti pe toate drumurile, dar le gasesti la noi. Discuta cu consultantii nostri si vei fi indrumat la fiecare pas al depanarii, avand garantia unei remedieri eficiente si durabile. Sfatul potrivit la momentul potrivit te poate scuti de multe neplaceri si eforturi. Iti vom oferi toate detaliile necesare si iti vom limpezi pe data orice neclaritate, totul fara costuri suplimentare pentru tine. Consultanta este gratuita! Contacteaza-ne!

Daca s-ar intampla ca acest simering prindere link New Holland B100 sa prezinte vreun defect de fabricatie, nu-ti fa griji! Vine la pachet cu o garantie valabila 6 luni de la data facturarii, care te acopera in astfel de situatii. Putin probabile, fie vorba intre noi, dar totusi documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Pretios mai e timpul si repede se mai scurge cand termenele se apropie si esti tinut in loc de o defectiune. Tocmai de aceea ne-asiguram ca vei primi acest simering prindere link New Holland B100 in cel mai scurt timp. Plaseaza comanda online sau telefonic si porneste catre tine. Iar daca esti pe aproape si ai vrea sa ne vizitezi la sediul nostru de langa Bucuresti, poti ridica personal coletul.

Calitatea montajului este la fel de importanta pentru functionarea optima a utilajului tau tot asa cum sunt si piesele. Poti sa ai cele mai calitative piese, daca sunt impropriu montate, n-are sa-ti mearga asa cum te astepti. Apeleaza la persoane specializate care vor bifa toate aspectele necesare pentru obtinerea de rezultate maxime. Daca esti in cautarea unui mecanic de incredere, nu trebuie decat sa ne spui si se rezolva!

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura