Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering tija cilindru cupa New Holland 655

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 655
Cod produs
S4ZOLJVE-AT
Out Of stock
Descriere
Ai obosit sa tot cauti si sa tot compari? Acest simering tija cilindru cupa New Holland 655 este o alegere nemaipomenita pentru utilajul tau. Fabricat din materiale premium, care ii confera durabilitate si fiabilitate, este pregatit sa faca fata chiar si celor mai dificile provocari fara sa cracneasca. Se poate monta, caci e perfect compatibil, si pe modelele New Holland 655A, New Holland 655C si New Holland 655D. In plus, are un pret excelent. Pune-l la incercare!

Nu te lasa coplesit de defectiuni! Mergi pe mana noastra si vei iesi invingator de fiecare data. Stim cat de mult conteaza sa poti remedia dintr-un foc orice problema tehnica, astfel ca iti punem la dispozitie toate resursele de care ai nevoie. Gasesti la noi piese de schimb si consumabile alese pe spranceana, dar si suportul tehnic atat de necesar in multe situatii, ca sa scapi si de dileme, si de probleme. Suna-ne!

Simering tija cilindru cupa New Holland 655 - pentru o functionare impecabila!
Multe feluri de simeringuri exista si trebuie sa fii atent sa il alegi pe cel potrivit. Lubrifierea si etansarea sunt capitole importante in intretinerea utilajului tau si sunt strans legate una de alta. Componentele nu pot functiona optim fara o lubrifiere impecabila, iar mentinerea lubrifierii este imposibila fara o etansare corespunzatoare. Si in acest punct intervin elementele de etansare, cum este si acest simering tija cilindru cupa buldoexcavator New Holland 655 destinat, dupa cum ii spune si denumirea, etansarii la nivelul tijei cilindrului de la cupa utilajului tau. Cand acesta se uzeaza, apar scurgeri si, implicit, defectiuni ale unor componente mai complexe. Asigura-te ca iei la timp masurile necesare inlocuind simeringul uzat, altfel lubrifierea va fi compromisa, iar componenta principala va avea de suferit. Mai bine previi decat sa tratezi, nu?

Te scoatem din impas cand dai de greu!
Informatii precise, adaptate nevoilor utilajului tau, nu gasesti pe toate drumurile, dar le gasesti la noi. Discuta cu consultantii nostri si vei fi indrumat la fiecare pas al depanarii, avand garantia unei remedieri eficiente si durabile. Sfatul potrivit la momentul potrivit te poate scuti de multe neplaceri si eforturi. Iti vom oferi toate detaliile necesare si iti vom limpezi pe data orice neclaritate, totul fara costuri suplimentare pentru tine. Consultanta este gratuita! Contacteaza-ne!

Daca s-ar intampla ca acest simering tija cilindru cupa New Holland 655 sa prezinte vreun defect de fabricatie, nu-ti fa griji! Vine la pachet cu o garantie valabila 6 luni de la data facturarii, care te acopera in astfel de situatii. Putin probabile, fie vorba intre noi, dar totusi documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Pretios mai e timpul si repede se mai scurge cand termenele se apropie si esti tinut in loc de o defectiune. Tocmai de aceea ne-asiguram ca vei primi acest simering tija cilindru cupa New Holland 655 in cel mai scurt timp. Plaseaza comanda online sau telefonic si porneste catre tine. Iar daca esti pe aproape si ai vrea sa ne vizitezi la sediul nostru de langa Bucuresti, poti ridica personal coletul.

Calitatea montajului este la fel de importanta pentru functionarea optima a utilajului tau tot asa cum sunt si piesele. Poti sa ai cele mai calitative piese, daca sunt impropriu montate, n-are sa-ti mearga asa cum te astepti. Apeleaza la persoane specializate care vor bifa toate aspectele necesare pentru obtinerea de rezultate maxime. Daca esti in cautarea unui mecanic de incredere, nu trebuie decat sa ne spui si se rezolva!

Specificatii

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura