Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering cilindru cupa gheara excavator Caterpillar E240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar E240
Cod produs
Z3SOR82D-AL
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau stie deja ce trebuie sa faca, insa are nevoie si de sprijinul tau! Fii langa el cu piese de schimb de calitate superioara! Asa este si acest simering cilindru cupa gheara Caterpillar E240 care este un produs proiectat sa sparga barierele timpului! Mai mult, nu trebuie sa iti faci nicio grija: rezistenta este asigurata, pe termen lung si compatibilitate extinsa: si cu modelul Caterpillar E240B!

Totul incepe atunci cand ai toate informatiile de care ai nevoie! Iar pentru asta trebuie doar sa ne contactezi! De la produse de calitate pana la sfaturi oferite de cei mai buni tehnicieni in domeniu, suntem alaturi de tine! Mai mult, consultanta este gratuita, astfel incat nu trebuie sa eziti nici macar o clipa! Bonus, daca ai vreo intrebare legata de montaj, stii unde ne gasesti!

Simering cilindru cupa gheara Caterpillar E240 - ai totul la indemana cu doar un click!

Cine este responsabil pentru o buna functionare a utilajului tau? Toate piesele componente! Astfel, acest simering cilindru cupa gheara se dovedeste indispensabil pentru o rezistenta de durata! Nu este doar o piesa fara de care masinaria ta nu ar da roade, este un element ce ajuta la functionarea optima a unui intreg mecanism!

Alege calitatea!

Nu trebuie sa iti faci probleme! Pentru orice dificultate intampinata, ACN Piese Utilaje este chiar aici, gata sa te ajute! Nu stii ce piesa de schimb ti se potriveste? Contacteaza-ne si o vom gasi impreuna! Credem in investitii de durata, asa ca punem accent pe calitate!

Sa cumpar, sa nu cumpar? Nu ai motive sa nu! Acest simering cilindru cupa cu gheara pentru excavator Caterpillar E240 vine insotit de un certificat de garantie care sa spulbere orice neliniste ai avea! Timp de 6 luni defectiunile din fabrica nu sunt problema ta, ci a noastra!

Ai nevoie de piesa de schimb rapid? Ne ocupam noi! Iti trimitem acest simering cilindru cupa gheara Caterpillar E240 in maximum 24 de ore, chiar la tine acasa! Avem multi prieteni care sa ne ajute sa facem asta! Ii vei recunoaste imediat: sunt curierii nostri de incredere! Totusi, daca ai intrebari suplimentare legate de produsul primit, iti lasam si datele noastre de contact.

Cat inseamna performanta pentru noi? Totul! Tocmai de aceea aducem la tine servicii complete, alaturi de produse de calitate! Daca ai vreo intrebare legata de montaj sau vrei ca un expert sa iti asigure aceasta etapa, spune-ne si iti sarim in ajutor cu sfaturi, cat si cu contactul unor tehnicieni priceputi, cu experienta!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm

Diametru interior 45mm

Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura