Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering cilindru cupa gheara excavator Caterpillar E120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar E120
Cod produs
T6GNL9QU-AL
Out Of stock
Descriere
Este mai simplu decat pare sa ai grija intotdeauna de utilajul tau! Cum faci asta? Alegi produse care sa ii asigure o performanta ideala, dar si o rezistenta de durata, pentru ca tu sa stai fara griji! Asa este acest simering cilindru cupa gheara Caterpillar E120 care este un produs realizat din materiale de calitate superioara. Si, pentru ca o veste buna nu vine singura, el este compatibil si cu Caterpillar E120B.

Daca inca nu esti convins, contacteaza-ne! Stim cat de important e sa primesti sfatul potrivit, la momentul potrivit. Tocmai de aceea iti promitem ca suntem langa tine sa iti oferim fiecare informatie de care ai nevoie. Fie ca vorbim despre intrebari legate de compatibilitatea piesei de schimb, fie ca vorbim despre nelamuriri legate de montaj, suna-ne! Consultanta este intotdeauna gratuita!

Simering cilindru cupa gheara Caterpillar E120 - ai totul la indemana cu doar un click!

Cine este responsabil pentru o buna functionare a utilajului tau? Toate piesele componente! Astfel, acest simering cilindru cupa gheara se dovedeste indispensabil pentru o rezistenta de durata! Nu este doar o piesa fara de care masinaria ta nu ar da roade, este un element ce ajuta la functionarea optima a unui intreg mecanism!

Alege calitatea!

Nu trebuie sa iti faci probleme! Pentru orice dificultate intampinata, ACN Piese Utilaje este chiar aici, gata sa te ajute! Nu stii ce piesa de schimb ti se potriveste? Contacteaza-ne si o vom gasi impreuna! Credem in investitii de durata, asa ca punem accent pe calitate!

Sa cumpar, sa nu cumpar? Nu ai motive sa nu! Acest simering cilindru cupa cu gheara pentru excavator Caterpillar E120 vine insotit de un certificat de garantie care sa spulbere orice neliniste ai avea! Timp de 6 luni defectiunile din fabrica nu sunt problema ta, ci a noastra!

Ai nevoie de piesa de schimb rapid? Ne ocupam noi! Iti trimitem acest simering cilindru cupa gheara Caterpillar E120 in maximum 24 de ore, chiar la tine acasa! Avem multi prieteni care sa ne ajute sa facem asta! Ii vei recunoaste imediat: sunt curierii nostri de incredere! Totusi, daca ai intrebari suplimentare legate de produsul primit, iti lasam si datele noastre de contact.

Cat inseamna performanta pentru noi? Totul! Tocmai de aceea aducem la tine servicii complete, alaturi de produse de calitate! Daca ai vreo intrebare legata de montaj sau vrei ca un expert sa iti asigure aceasta etapa, spune-ne si iti sarim in ajutor cu sfaturi, cat si cu contactul unor tehnicieni priceputi, cu experienta!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm

Diametru interior 45mm

Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura