Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering cilindru cupa gheara excavator Caterpillar EL240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar EL240
Cod produs
H1QCS7OT-AL
Out Of stock
Descriere
O alegere, infinite posibilitati de progres! Ne place sa investim, iar investitia noastra preferata ramane calitatea! Alege acest simering cilindru cupa gheara Caterpillar EL240 si nu vei regreta! Bonus, el este compatibil si cu Caterpillar EL240B! Iar tu poti sta fara grija! Rezistenta este asigurata, iar fiabilitatea este una de exceptie!

Nu mai amana la nesfarsit reparatiile, cand poti scapa de ele simplu si rapid! Hai la noi, in depozitul din apropierea Bucurestiului unde te asteapta, la doar un pas distanta, produsul pe care il cauti! Ba mai mult! La un telefon distanta sunt si toate informatiile de care ai nevoie. Consultanta este intotdeauna gratuita, iar sfaturile iti vor fi date de profesionisti cu experienta in domeniu!

Simering cilindru cupa gheara Caterpillar EL240 - nimic mai simplu decat calitatea!

Avem nevoie unii de ceilalti - exact asa cum si utilajul tau are nevoie de piese de schimb de calitate, care sa ii permita o buna functionare pe termen lung. Atunci cand intelegem ca fiecare element este important, iar fara el nu putem ajunge la performanta, alegerile devin clare. Acest simering va da utilajului tau posibilitatea de a avea o performanta incredibila!

Avem nevoie de performanta!

Si, pentru ca ne dorim sa oferim servicii complexe, care sa asigure o functionare optima de lunga durata, pe ACN Piese Utilaje am ales sa completam gama de produse de top cu o echipa pregatita sa iti raspunda la orice intrebare! Astfel, daca ai vreo nedumerire sau vrei sa aflii informatii suplimentare, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne suni! Consultanta este intotdeauna gratuita!

Ce ofera un plus de confort? Siguranta! Tocmai de aceea acest simering cilindru cupa cu gheara pentru excavator Caterpillar EL240 nu vine la tine singur, ci impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Avem super-puteri! Nu ne crezi? Livram chiar la tine acasa in cel mult 24 de ore! Fii pregatit sa despachetezi acest simering cilindru cupa gheara Caterpillar EL240 cat mai curand! Si, daca ai uitat sa ne spui ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Asiguram servicii complete, tocmai de aceea, impreuna cu piesa de schimb dorita, iti oferim si sfaturi despre montaj, dar si informatii utile! Incercam sa iti reducem munca, asa ca ne poti contacta oricand!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura