Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering tija cilindru cupa miniexcavator Caterpillar 304

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 304
Cod produs
MBXLPOU5-AL
Out Of stock
Descriere
Nu iti bate capul cu compatibilitatea produsului! Pentru asta te pot ajuta colegii nostri! Mai mult, ei iti vor recomanda doar produse de calitate superioara, cum este si acest simering oala cilindru cupa Caterpillar 308 realizat din materiale de calitate superioara, care nu te va dezamagi! Este simplu sa alegi performanta! Conteaza doar ce piese de schimb alegi sa oferi utilajului tau! Bonus: compatibilitate si cu 304CCR.

Ai vazut si tu deja gama variata de produse pe ACN Piese Utilaje? Asta nu e totul! Avem grija la caracteristicile fiecarei piese de schimb, pentru ca ne dorim doar ceea ce este mai bun. Comanda acum sau cere, in mod gratuit, informatiile suplimentare de care ai nevoie pentru a te convinge! Astfel, avem produse originale, realizate din materiale de calitate, la un pret intotdeauna avantajos.

Simering tija cilindru cupa Caterpillar 304 - fiecare detaliu conduce catre performanta!
Cum definim performanta? Prin lucruri corecte, realizate intocmai si la timp, fara batai de cap! Iar acest lucru nu este posibil decat atunci cand fiecare element functioneaza in parametrii optimi. Astfel, trebuie sa stii ca produsele de calitate maresc durata de viata a utilajului tau si iti asigura, in acelasi timp, o performanta optima!

Ai incredere in noi!
Ne place sa ne mandrim, dar nu oricum! Apreciem succesul prin momente de bucurie si de liniste. Iar acest lucru nu poate fi masurat decat prin profesionalism. Tocmai de aceea ne asiguram ca iti aducem aproape cele mai bune piese de schimb, dar si cele mai bune sfaturi in materie. Trebuie doar sa ne contactezi si vei primi raspunsurile de care ai nevoie. Consultanta este mereu gratuita!



Garantie
O bucurie nu vine singura! Tocmai de aceea acest simering tija cilindru cupa Caterpillar 304 ajunge la tine acasa, impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Livrare
Cu viteza luminii aproape, trimitem acest simering tija cilindru cupa Caterpillar 304 la tine acasa! In maximum 24 de ore te poti bucura de el. Si, daca ai uitat sa ne intrebi ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Montaj
Nu este suficient sa alegi produsele de calitate! Trebuie sa le asiguri si o montare corespunzatoare. Si, daca acest pas iti da batai de cap, iti venim in ajutor oricand cu sfaturi si informatii! Este important sa te asiguri ca realizezi un montaj corect, pentru a sta fara nicio grija pe termen lung!

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm

Diametru interior 45mm

Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura