Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering oala cilindru cupa miniexcavator Caterpillar 305

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 305
Cod produs
58Z3R1AL-AL
Out Of stock
Descriere
Este atat de usor sa privesti spre viitor, cand stii ca astepti doar rezultate ideale! Iar cu piese de schimb de calitate, cum este si acest simering oala cilindru cupa Caterpillar 305 totul este posibil! Realizat din materiale de calitate superioara, el iti asigura o performanta de exceptie, dar si o rezistenta garantanta, dovedita in timp! Comanda chiar acum! Mai mult, este compatibil si cu 305.5D.

Fiecare detaliu este unul important atunci cand este vorba despre utilajul tau! De ce spunem asta? Pentru ca la noi pe site vei putea gasi intotdeauna produse de calitate superioara, perfect compatibile cu utilajul tau, piese de schimb originale ce ofera performanta sporita! Ba mai mult! Serviciul nostru de consultanta este gratuit, asa ca, daca ai vreo intrebare, nu ezita sa ne contactezi!

Simering oala cilindru cupa Caterpillar 305 - fiecare detaliu conduce catre performanta!

Cum definim performanta? Prin lucruri corecte, realizate intocmai si la timp, fara batai de cap! Iar acest lucru nu este posibil decat atunci cand fiecare element functioneaza in parametrii optimi. Astfel, trebuie sa stii ca produsele de calitate maresc durata de viata a utilajului tau si iti asigura, in acelasi timp, o performanta optima!

Ai incredere in noi!

Ne place sa ne mandrim, dar nu oricum! Apreciem succesul prin momente de bucurie si de liniste. Iar acest lucru nu poate fi masurat decat prin profesionalism. Tocmai de aceea ne asiguram ca iti aducem aproape cele mai bune piese de schimb, dar si cele mai bune sfaturi in materie. Trebuie doar sa ne contactezi si vei primi raspunsurile de care ai nevoie. Consultanta este mereu gratuita!



Garantie
O bucurie nu vine singura! Tocmai de aceea acest simering oala cilindru cupa miniexcavator Caterpillar 305 ajunge la tine acasa, impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Livrare
Cu viteza luminii aproape, trimitem acest simering oala cilindru cupa Caterpillar 305 la tine acasa! In maximum 24 de ore te poti bucura de el. Si, daca ai uitat sa ne intrebi ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Montaj
Nu este suficient sa alegi produsele de calitate! Trebuie sa le asiguri si o montare corespunzatoare. Si, daca acest pas iti da batai de cap, iti venim in ajutor oricand cu sfaturi si informatii! Este important sa te asiguri ca realizezi un montaj corect, pentru a sta fara nicio grija pe termen lung!

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm

Diametru interior 45mm

Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura