Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frictiune pentru buldoexcavator Case 580ST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580ST
Cod produs
DOJE2X0F-AS
Out Of stock
Descriere
Din primul moment ne-am dat tot interesul pentru a oferi ce este mai calitativ! Acest lucru se vede prin produsele tehnice pe care le asezam pe rafturi! Acest disc frictiune buldoexcavator Case 580ST este unul dintre ele si prezinta interes din partea multor clienti! Ce alte asteptari sa avem fata de o creatie autentica Carraro? Tine cont ca locul sau de montaj este pe puntea din spate!

Daca lucrezi eficient, rezultatele se concretizeaza mai repede si mai bine! Garantia reusitei se rezuma la modul de adoptare a noilor cerinte din industrie si felul in care le aplici in munca ta! Avem oamenii potriviti care sa te indrume si sa iti sugereze cum sa faci acest lucru cat mai bine! Da, este vorba despre agentii de consultanta!

Cu acest disc frictiune buldoexcavator Case 580ST vezi adevarata calitate!

Stim ca primul lucru vizat atunci cand esti pe punctul de a achizitiona un nou produs este modul in care acesta isi exercita rolul. Acest disc isi va indeplini functia de a transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice in cel mai profesional mod!

Alege sa te informezi complet!

Orice moment de incertitudine va fi un vis urat pe care nu-l vei mai trai! Am infiintat serviciul gratuit de consultanta prin intermediul caruia vei fi asistat si ghidat in mod profesional! Cele mai noi idei si cele mai practice metode ti se vor prezenta si se vor contopi intr-un plan ingenios de intretinere! Nimic nu-ti mai poate scapa!

Iti oferim siguranta pana la capat! Acest disc frictiune pentru buldoexcavator Case 580ST are o garantie de 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica! Comanda-l fara griji!

In acest domeniu nu iti permiti sa pierzi timpul. Motiv pentru care iti livram acest disc frictiune buldoexcavator Case 580ST in doar 24 de ore, oriunde in tara! Trebuie doar sa ne contactezi, sa plasezi comanda si de restul ne ocupam noi!

Ai grija cum actionezi in acest moment caci exista riscul sa anulezi tot ceea ce ai realizat! Nu te lasa ademenit de tactica improvizatiei sau de servicii indoielnice si mergi la un atelier de specialitate! Piesa trebuie montata in parametri ideali daca iti doresti exploatare pe termen lung!

Specificatii tehnice:

• La interior are 15 dinti
• Grosime = 6mm
• Diametru = 290mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura