Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frictiune pentru buldoexcavator Case 690ST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 690ST
Cod produs
9WX0LFTY-AS
Out Of stock
Descriere
Cu ajutorul perseverentei am reusit sa cladim aceasta comunitate tehnica ai carei rezidenti sunt piesele de schimb de ultima generatie precum cele Carraro! Una dintre ele este acest disc frictiune buldoexcavator Case 690ST ce se evidentiaza prin capacitatea sa de a rezista chiar in conditii intense! Alege-l daca iti doresti ca investitia ta sa merite si monteaza-l pe puntea din spate a masinariei!

Fii un optimist convins si, chiar daca in calea ta s-a ivit o problema tehnica, nu uita ca noi suntem aici pentru a o remedia! Poti fi chiar imobilizat pe teren caci avem un serviciu special de asistenta tehnica! Echipa noastra va veni intr-un suflet unde te afli pentru a te asista si a inlatura problema! Iar daca vrei sa iti imbunatatesti tehnica de intretinere, da un telefon colegilor nostri din departamentul de consultanta!

Cu acest disc frictiune buldoexcavator Case 590ST iti echipezi utilajul corect!

Asigura-te ca optezi pentru produsul portrivit care sa-si exercite rolul la capacitate maxima intr-o maniera responsabila! Iar acest disc este o alegere cu care mergi la sigur! El asigura transmiterea cuplului de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice.

Cu o informare corecta ai toate sansele sa evoluezi!

Pentru a verifica compatibilitatea discului cu utilajul tau, recomandam sa te consulti cu unul din reprezentantii echipei noastre! Asigura-te ca ai informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat si stim ce avem de facut! De asemenea primesti raspuns la orice intrebare si beneficiezi de tratament profesional!

Poti plasa comanda fara dubii! Acest disc frictiune pentru buldoexcavator Case 590ST beneficiaza de garantie timp de 6 luni! Aceasta garantie vizeaza defectiunile din fabrica!

Ne-ai contactat? Am actionat! Nu pierdem nici o secunda si iti livram acest disc frictiune buldoexcavator Case 590ST in cel mai scurt timp la adresa dorita! Iti vei putea relua activitatea de unde ai lasat-o!

De ce ar trebui schimbat, daca s-a uzat discul deja montat pe utilaj? Pentru ca uzura si subtierea unui disc il fac sa patineze si sa isi piarda eficienta in transmiterea cuplului, facand o transmisie partiala. Apeleaza la un atelier de specialitate pentru a evita orice risc! Lucreaza cu profesionalism pana la capat!

Specificatii tehnice:

• La interior are 15 dinti
• Grosime = 6mm
• Diametru = 290mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura