Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac incarcator frontal New Holland W80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland W80
Cod produs
NCK810OF-IA
Out Of stock
Descriere
Diverse piese se pot uza mai repede din cauza solicitarilor intense. Din acest motiv, este recomandata o verificare periodica a acestor componente. Si, evident, o inlocuire a acestora in cazul identificarii unor defecte. Alege acest rulment pinion atac New Holland W80 pentru o functionare optima a sistemului de transmisie! Piesa este originala, acest rulment fiind fabricat de Carraro! Componenta poate inlocui piesa uzata si pe incarcatoarele frontale New Holland W80BTC si New Holland W80TC cu rezultate deosebite!

Vei face cel mai bine daca montezi rulmentii in pereche! Asiguri pinionului de atac o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa. Este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Te bucuri cat mai mult timp de componentele achizitionate. Suna la numerele de telefon afisate! Ii povestesti cu lux de amanunte situatia cu care te confrunti unuia dintre consultantii nostri. Te va sfatui gratuit!

Rulment pinion atac New Holland W80 - avem piesa care te intereseaza cel mai tare!
Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru incarcator frontal New Holland W80 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment pinion atac New Holland W80 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura