Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac incarcator frontal New Holland W80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland W80
Cod produs
BTDKQG6U-A
Out Of stock
Descriere
Cand vine momentul sa faci o noua investitie pentru utilajul tau, acest simering pinion atac New Holland W80 este o investitie sigura! In primul rand provine dintr-un mediu in are poti avea deplina incredere - fabricile Original Carraro. Acest simenting pentru punte fata creeaza o bariera de protectie in fata factorilor externi care pot patrunde in interiorul angrenajului. Are, asadar, un rol extrem de important pentru sanatatea de surata a sistemului. Produsul noastru este permanent disponibil pentru tine si se livreaza rapid, in orice zona din tara!

Atunci cand colaborezi cu noi beneficiezi, intr-adevar de echipamente de ultima generatie! Insa putem si mai mult de atat! Angajatii nostri sunt ingerii tai pazitori atunci cand treci prin situatii delicate, sau poate chiar urgente! Fiind permanent in contact cu ei, esti de fart permanent in contact cu tot ce se intampla nou in lumea tehnica. Informatii pretioase, recomandari sigure pentru fiecare pas, atentie si timp, iata cateva lucruri pe care nu trebuie sa le cumperi, dar care iti pot aduce un ajutor in activitatea pe care o intrerpinzi! Ce trebuie tu sa faci in acest moment este sa ne apelezi! Nu vei regreta!

Produsul este perfect compatibil si cu modelele New Holland W80BTC si New Holland W80TC.

Acest simering pinion atac pentru incarcator frontal New Holland W80 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei. Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

Serviciu gratuit de consultanta!
Depozitul nostru este locul in care te poti opri sa dai un semnal de alarma! Poti face asta cu incredere, suntem in orice moment pregatiti pentru reparatii de urgenta si te poti baza pe atitudinea noastra proactiva in fata dificultatilor! Dispunem de toate resursele necesare pentru performanta! Serviciul nostru gratuit de consultanta reprezinta un complex de elemente concepute pentru a-ti fi de folos la munca! Alaturi de noi beneficiezi de o experienta tehnica ce cuprinde aspecte extrem de variate, gandite special pentru tine, care ai nevoie de suport intr-o activitate atat de provocatoare.

Avem bijuterii pentru utilaje cu super puteri! Ele vin insotite de un certificat de garantie! In acest caz, un simering pinion atac New Holland W80 detine un certificat pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Fii relaxat! Daca vreodata ai nemultumiri, angajatii nostri vor rezolva orice situatie in favoarea ta!

Viteza este noul tipar al activitatii noastre! Expediem produsele in cel mai scurt timp posibil! Chiar ne pasa de timpul tau si intelegem cate pagube pot provoca zielele tale intrerupte de munca! Primesti acest simering incarcator frontal New Holland W80 in 24 de ore, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din depozit, daca este comod pentru tine. Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului, asa ca mergi pe mana unui profesionist cu experienta. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:

• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: BTDKQG6U-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura