Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac incarcator frontal New Holland LW80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LW80
Cod produs
HMO0IVAS-IA
Out Of stock
Descriere
La recomandarea specialistilor in mecanica utilajelor grele iti prezentam acest rulment pinion atac New Holland LW80 pe care il avem in depozit! Este o piesa de schimb de calitate superioara. Fabricantul sau s-a asigurat ca a folosit un material excelent si ca a fost prelucrata conform standardelor de calitate in vigoare. Piesa este originala si reprezinta o productie a celebrului brand de piese de schimb pentru utilaje grele Carraro! Incarcatorul frontal New Holland LW80.B poate sa se bucure si el de eficienta acestui rulment!

Cand ajungi la partea montajului sa iti aduci aminte recomandarile specialistilor nostri. Acesti rulmenti este de preferat sa ii montezi in pereche. Asiguri mult mai bine miscarea de rotatie a pinionului de atac. Aceasta nu va inregistra nicio clipa excentricitate fata de axa. Recomandam schimbarea simeringului ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Le explicam mereu clientilor nostri ca este crucial sa fii precaut chiar si cand vine vorba de piese maruntele.

Rulment pinion atac New Holland LW80 - toti sunt de acord ca e cel mai bun!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru incarcator frontal New Holland LW80 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac New Holland LW80 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura