Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru buldoexcavator New Holland B115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B115
Cod produs
G85ORZDI-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac New Holland B115 se asigura ca ai siguranta in timpul manevrelor efectuate cu buldoexcavatorul. La un pret extrem de bun, faci rost de o componenta foarte bine realizata si prelucrata exceptional. Este o componenta de origine, realizata in cel mai profesionist mod de catre Carraro. Ai nevoie de existenta ei pe utilaj si ar fi cazul sa profiti de oferta noastra. Livrarea se face in 24 de ore, dar o poti ridica si de la sediul nostru daca este mai bine pentru tine asa. Buldoexcavatorului New Holland B115B i se poate monta piesa cu usurinta! Exista compatibilitate.

Stiai oare ca rulmentii se monteaza in pereche de obicei? Acest lucru este pentru a se asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Inlocuirea simeringului se face neaparat acum. Vei etansa cu unul nou puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Echipa noastra de interventii iti poate asigura un montaj profesionist! Deplasarea ta nu este necesara, noi venim exact acolo unde esti!

Rulment pinion atac New Holland B115 - intinde un deget, da un click si e al tau!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru buldoexcavator New Holland B115 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest rulment pinion atac New Holland B115 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura