Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru buldoexcavator New Holland 575

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 575
Cod produs
2U6JHP9I-IA
Out Of stock
Descriere
Un rulment pinion atac New Holland 575 ca cel din oferta noastra iti trebuie! Este produs de Carraro cu respectarea standardelor de calitate. Este prelucrat excelent, incat, poti jura ca este o adevarata bijuterie inginereasca. Poti monta acest rulment si pe buldoexcavatoarele New Holland 575D si New Holland 575E fara probleme. Rulmentul este testat si asigura compatibilitate totala! Fabricarea sa a avut loc pe teritoriul Japoniei! Sa ceri oferta si sa stai de vorba cu asistentii nostri care iti vor da toate detaliile!

Montarea rulmentilor este de preferat sa fie facuta in pereche. Este bine sa faci asta pentru a asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Apoi, sa fii atent la simering. El trebuie inlocuit. Doar un simering nou va putea etansa puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Montajul trebuie facut cu mare atentie. Ai nevoie si de mecanic? Se rezolva imediat! Trimitem o echipa de mecanici si un service mobil exact unde te afli!

Rulment pinion atac New Holland 575 - o minunatie de componenta!
Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru buldoexcavator New Holland 575 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac New Holland 575 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura