Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate New Holland LB115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB115
Cod produs
X4EPLV5S-IA
Out Of stock
Descriere
Un element al transmisiei, prelucrat magistral de catre fabricantul Carraro! Un rulment pinion atac New Holland LB115 nu are cum sa lipseasca de pe utilajul tau. El este esential in functionarea optima, corecta a sistemului de transmisie al utilajului. Cum de reuseste sa faca totul si sa mai si reziste mult in timp? Pentru ca este un reper original, realizat in atelierele Carraro! Monteaza rulmentul si pe buldoexcavatorul New Holland LB115CP pentru ca exista compatibilitate perfecta.

Rulmentii se monteaza in pereche daca vrei ca pinionul de atac sa aiba asigurata o miscare de rotatie fara excentricitate. Vei elimina si jocul acestuia fata de axa. Sa schimbi tot acum si simeringul ce etanseaza puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Cu mai multe detalii si informatii utile esti asteptat daca accesezi serviciul gratuit de consultanta tehnica! Il avem pus mereu la dispozitia clientilor! Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa ne scrii!

Rulment pinion atac New Holland LB115 - buldoexcavatorul va aprecia acest produs!
Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Acest rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator New Holland LB115 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac New Holland LB115 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura