Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru buldoexcavator New Holland LB95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB95
Cod produs
V5URSEAX-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac New Holland LB95 - acum in depozitul nostru, gata de livrare! Eficienta componentei va aduce siguranta sporita in timpul manevrelor solicitante pe care le faci cu echipamentul. Suntem siguri ca vei vrea sa stii cine este producatorul acestei piese originale de exceptie. Este vorba despre Carraro, el fabrica acest rulment in Japonia. Monteaza acelasi tip de rulment si pe buldoexcavatoarele New Holland LB95B si New Holland LB95.B pentru ca este compatibil! Cere-ne o oferta!

Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura pinionului de atac o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa. Recomandarea noastra este sa montezi rulmentii simultan si impreuna cu simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Preferabil ar fi sa te asiguri ca faci o mentenanta profesionista a flotei de utilaje! Avem foarte multe servicii! Incearca-le pe toate si nu o sa-ti para rau! Vei avea o afacere infloritoare avand langa tine partenerii potriviti!

Rulment pinion atac New Holland LB95 - pentru un buldoexcavator functional 100%!
Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru buldoexcavator New Holland LB95 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Acest rulment pinion atac New Holland LB95 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura