Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru buldoexcavator New Holland NH95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH95
Cod produs
756XH28J-IA
Out Of stock
Descriere
Ai grija de utilajul tau in mod constant! Alege pentru el acest rulment pinion atac New Holland NH95 pregatit sa faca fata solicitarilor! Componenta de origine va creste performanta buldoexcavatorului tau prin faptul ca va avea grija de functionarea corecta a transmisiei! Carraro o produce din cel mai bun material la ora actuala. Cel mai bine este sa ceri oferta inainte si sa te consulti cu unul dintre asistentii din echipa noastra tehnica.

Perfect, ne-am lamurit ca piesa-i una de calitate! Hai sa facem si montajul sa se urce la inaltimea ei. Acesti rulmenti trebuie montati in pereche. Inlocuirea simultana favorizeaza o miscare corecta de rotatie a pinionului de atac. Acesta nu va avea excentricitate fata de axa. Pentru o reparatie completa, recomandam schimbarea simeringului ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Specialistii nostri te asteapta cu mai multe sfaturi! Contacteaza-ne!

Rulment pinion atac New Holland NH95 - doar pe el si-l doreste utilajul!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Rulment pinion atac pentru buldoexcavator New Holland NH95 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest rulment pinion atac New Holland NH95 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura