Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic incarcator frontal New Holland LW80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LW80
Cod produs
W4LTI08K-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic New Holland LW80 - trebuie sa faca parte din utilajul tau! Ai nevoie de acest element extraordinar de eficient pentru a creste siguranta exploatarii utilajului! Protejeaza-ti utilajul cat de bine poti pentru a te putea folosi de el pentru cat mai mult timp. Noi iti aducem mai aproape piesele de schimb de care are nevoie acesta. Rulmentul acesta este unul original, fabricat de Carraro in Japonia! Este compatibil si cu incarcatorul frontal New Holland LW80.B fara probleme!

Este indicat sa montezi rulmentii in pereche pentru a asigura o miscare lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Simeringul vechi va trebui inlocuit. Unul nou etanseaza mult mai bine puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Toate informatiile detaliate le poti obtine daca ne contactezi! Nu ezita sa ne contactezi in cazul in care mai exista neclaritati. Consultantii nostri te vor sprijini imediat in gasirea unei solutii optime!

Rulment grup conic New Holland LW80 - ti-am promis piese bune! Iata una fantastica!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment grup conic pentru incarcator frontal New Holland LW80 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest rulment grup conic New Holland LW80 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura