Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru incarcator frontal New Holland W70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland W70
Cod produs
GWVMZY04-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic New Holland W70 - cea mai buna solutie tehnica pentru cresterea sigurantei din timpul exploatarii utilajului! Datorita materialului bun folosit in prelucrarea sa, aceasta componenta va fi extrem de eficienta si rezistenta in timp. Comanda cu usurinta piesa de schimb originala dorita. Carraro a creat-o special pentru utilajul tau! Ne poti cere o oferta telefonic sau prin intermediul formularului de pe site! Poti sa montezi rulmentul si pe incarcatoarele frontale New Holland W70BTC si New Holland W70TC fara probleme!

Recomandam sa montezi rulmentii in pereche. Asiguri astfel o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. La fel de important este sa nu uiti de inlocuirea simeringului. El face etansarea intre puntea din fata si locul de intrare al pinionului de atac. La noi vei avea parte mereu de un sfat bun, de identificarea problemei tehnice a echipamentului, de piese de schimb de calitate si originale! Iar pe termen lung, te asteapta un serviciu de mentenanta personalizata.

Rulment grup conic New Holland W70 - reparatia va iesi impecabil!
Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru incarcator frontal New Holland W70 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment grup conic New Holland W70 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura