Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru buldoexcavator New Holland B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110
Cod produs
MTQEPN1W-O-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment grup conic New Holland B110 din oferta noastra si vei avea asigurata o reparatie de durata! Avem pentru tine un rulment a carui probabilitate de a te dezamagi este inexistenta. Este o piesa originala, fabricata in Japonia din materiale rezistente. Nicio piesa nu se poate compara cu una originala Carraro. Avantajele acestei asunt clare: durabilitatea si eficienta. Daca detii buldoexcavoatoarele New Holland B110B sau New Holland B110BTC si doresti acest rulment, el se potriveste perfect!

Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Recomandam schimbarea simeringului ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Comanzi prin telefon, e-mail sau direct pe site-ul nostru! Avem un stoc in permanenta aprovizionat. Gasesti suficiente exemplare din piesa prezentata cand ai nevoie. Iti putem oferi si un motaj profesionist al componentelor!

Rulment grup conic New Holland B110 - sa nu-l pierzi din vedere!
Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Cat timp beneficiezi de garantie? Perioada de garantie a acestui rulment grup conic pentru buldoexcavator New Holland B110 este de 6 luni, timp in care il poti inlocui fara sa platesti nimic. Certificatul de garantie va fi alaturi de piesa in colet.

Livrare
Livram prin intermediul serviciilor de curierat rapid, peste tot in tara, iar tu poti verifica piesele inainte de a plati, asigurandu-te astfel ca totul este in regula in privinta starii acestora. Daca vrei sa vii mai degraba la sediul nostru, te asteptam aici. Poti ridica chiar astazi acest rulment grup conic New Holland B110 dorit!

Montaj
Pentru a avea parte de ajutor specializat la montaj, iti punem la dispozitie o echipa de mecanici colaboratori care se indreapta rapid catre punctul tau de activitate. Rulmentii se monteaza corect utilizand o presa mecanica. Astfel, ei sunt protejati de deteriorare prematura. Anunta-ne in legatura cu orice problema ai intampina la utilaj si o rezolvam in cel mai scurt timp. Afla mai multe contactandu-ne acum!


Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura