Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate JLG 3507

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG 3507
Cod produs
I6AVK2RB-IA
Out Of stock
Descriere
Prin cate activitati solicitante a trecut utilajul tau, nici nu e de mirare ca se plange si el! Alege-i un rulment grup conic spate JLG 3507 original, de cea mai buna calitate! Nu te ingrijora aiurea, desi este o piesa originala, fabricata de Carraro, pretul de achizitie este acceptabil. Astfel, ii vei putea oferi echipamentului tau grija si piesele de calitate de care are nevoie! Sa stii ca daca ai si un incarcator telescopic JLG 3507H in dotare, rulmentul acesta este compatibil!

Este foarte simplu pentru noi sa-ti explicam si sa depistam problema in care te afli. Chiar acum iti vom da si cateva ponturi. Sa inlocuiesti rulmentii in pereche pentru a asigura miscarea de rotatie fara excentricitate a pinionului de atac. Inlocuieste si simeringul, daca-i bal, bal sa fie, mergi cu imbunatatirile inainte! El etanseaza puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Protejezi componentele cu succes! Ca sa mergi la sigur cu achizitia pe care doresti sa o faci, noi ti-am pregatit o serie de servicii de toata lauda!

Rulment grup conic spate JLG 3507 - rezista multa vreme pe echipament!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantia in ceea ce priveste acest rulment grup conic punte spate pentru incarcator telescopic JLG 3507 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment grup conic spate JLG 3507 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura