Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate incarcator telescopic JLG 723

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG 723
Cod produs
P9NFM7WO-IA
Out Of stock
Descriere
Nu pare ca esti prea fericit, probabil iar s-a mai stricat ceva pe la utilaj! Sa fie oare acel rulment? Scoate-l, fa-i vand, ciao si la revedere! Ia acest rulment grup conic spate JLG 723 nou si frumusel! Este momentul sa-i montezi incarcatorului telescopic un rulment de buna calitate. Poti apela cu incredere la acest model de rulment. Este unul original Carraro, realizat in Japonia! Incarcatorului telescopic JLG 723A i se poate monta aceasta componenta fara probleme.

Ca sa ii mentii calitatile la maxim, acest rulment se inlocuieste in pereche. Acest lucru se face pentru a sprijini activitata pinionului de atac. Miscarea acestuia trebuie sa se desfasoare fara excentricitate fata de axa. Inlocuirea simeringului asigura si el functionarea optima a componentelor. Acesta etanseaza bine puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Vrei sfaturi de mentenanta a utilajului? Contacteaza-ne? Vrei un montaj profesionist? Contacteaza-ne!

Rulment grup conic spate JLG 723 - expertii ii lauda calitatile!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Acest rulment grup conic punte spate pentru incarcator telescopic JLG 723 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Acest rulment grup conic spate JLG 723 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura