Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate JLG 4014

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG 4014
Cod produs
47ZVD86U-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic spate JLG 4014 - creat din cel mai bun material! Este o piesa originala, creata de atelierele specializate in piese de schimb Carraro! Pretul pe care noi l-am propus este unul accesibil pentru ca ne dorim sa iti poti permite oricand sa te bucuri de calitate superioara! Incarcatorului telescopic JLG 4014PS ii poti monta acest tip de model pentru ca potrivirea este fara cusur! Sa ceri o oferta si te asiguram ca vei fi foarte satisfacut! Il vom livra si foarte repede la adresa mentionata de tine!

Ai grija de montaj in primul rand. Cum sa faci sa-ti fie bine si tie, dar si utilajului? Asigura-te ca vei monta rulmentii in pereche. O miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa vei asigura pinionului de atac. Mai mult, la fel de benefic este sa inlocuiesti vechiul simering. Un simering nou va etansa optim puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Cu siguranta vei avea nevoie si de un montaj profi? Vrei sa-l facem noi?

Rulment grup conic spate JLG 4014 - expertii il considera cel mai bun din gama sa!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Acest rulment grup conic punte spate pentru incarcator telescopic JLG 4014 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment grup conic spate JLG 4014 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura