Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate JLG Agrovector 35.7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG Agrovector 35.7
Cod produs
RYV7QIFZ-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic JLG Agrovector 35.7 pe care ti-l propunem este o piesa originala Carraro! Este fabricat la standarde superioare de calitate in Japonia. Deci alege aceasta componenta pentru ca, pe langa faptul ca este performanta, vei cheltui o suma rezonabila de bani. Obtii randament, dar faci si o economie frumusica! Oferta noastra este foarte avantajoasa desi vorbim aici de o piesa excelenta, originala! Vei primi si certificat de garantie valabil sase luni de la achizitie!

Pentru o reparatie eficienta, alege sa faci montarea rulmentilor in pereche. O inlocuire a acestora simultana va ajuta la miscarea de rotatie a pinionului de atac. Mai precis, nu va exista excentricitate sau joc fata de axa. Iar simeringul vechi nici nu mai are ce cauta acolo. El trebuie sa fie nou pentru a face etansarea puntii din spate la locul de intrare al pinionului de atac corect! Iti oferim montaj profesionist daca doresti! Avem si un serviciu de mentenanta pentru utilaje! Suna acum!

Rulment grup conic JLG Agrovector 35.7 - nu vei mai avea probleme tehnice la echipament!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Rulment grup conic punte spate pentru incarcator telescopic JLG Agrovector 35.7 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment grup conic JLG Agrovector 35.7 pe care il doresti!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura