Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata JLG Agrovector 37.7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG Agrovector 37.7
Cod produs
58G6HVBA-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic JLG Agrovector 37.7 - absolut fenomenal de bun! Piesa se realizeaza in uzinele Carraro si este una dintre piesele care se numara printre preferatele noastre. Atentia la detalii si calitatea materialului o apropie de perfectiune. Reparatia va fi mai durabila si exploatarea utilajului mai sigura. Producatorul testeaza serios piesele inainte de a le lansa pe piata. Acesta este unul din avantajele achizitionarii de componente originale! Nu ai surprize neplacute!

Ar fi foarte bine sa faci inlocuirea simultana a rulmentilor. Montarea in pereche a lor va aduce siguranta miscarii de rotatie a pinionului de atac. Nu va exista excentricitate fata de axa si nici vreun joc ce sa influenteze negativ functionarea. Simeringul este bine sa se inlocuieasca tot acum. Locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata va fi etanseizat corect. Nu ezita sa ne contactezi in cazul in care mai exista neclaritati. Ai incredere in serviciile noastre si nu iti va parea rau!

Rulment grup conic JLG Agrovector 37.7 - piesa Carraro are garantie!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Rulment grup conic punte fata pentru incarcator telescopic JLG Agrovector 37.7 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment grup conic JLG Agrovector 37.7 pe care il doresti!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura