Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata incarcator telescopic JLG 2906

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG 2906
Cod produs
I32SVC9K-IA
Out Of stock
Descriere
Inainte de inceperea activitatii cu tractorul, inspecteaza-l cu atentie! Rulmentii sunt destul de delicati, dar si extrem de solicitati. Acest rulment grup conic fata JLG 2906 trebuie sa fie al tau! In oferta noastra are un pret de exceptie, este greu sa spui nu cand ai calitate superioara si pret bun! Carraro este celebrul fabricant care are grija sa ne aduca mereu cele mai tari piese si demne de incredere. Incarcatorului telescopic JLG 2906H i se potriveste de minune acest tip de rulment!

Inlocuirea acestui tip de rulment este mult mai bine sa-l faci in pereche. Principalul motiv este asigurarea functionarii corecte a pinionului de atac. El nu trebuie sa sufere joc sau excentricitate fata de axa in timpul miscarii de rotatie. Inlocuieste si simeringul. Neaparat trebuie sa alegi unul nou cu care sa etansezi puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Apeleaza la serviciile noastre daca iti doresti un plus de performanta pentru echipamentul tau.

Rulment grup conic fata JLG 2906 - profita numaidecat de aceasta oferta!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Acest rulment grup conic punte fata pentru incarcator telescopic JLG 2906 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment grup conic fata JLG 2906 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura