Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate JLG 3707

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG 3707
Cod produs
2K1GIROS-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic spate JLG 3707 - pentru cei ce nu vor jumatati de masura in intretinerea utilajelor grele! Din punct de vedere al pretului, faci o afacere, caci desi ti-ai imagina ca te va costa ceva, nu e cazul! Pretul accesibil iti va permite sa cumperi in sfarsit ceva bun si de calitate pentru echipamentul tau. Este piesa originala pe care o produce Carraro in uzinele din Japonia! Acest model de rulment poate fi montat si pe incarcatorul telescopic JLG 3707PS.

Interventia va fi un real succes daca montezi acesti rulmenti in pereche! O miscare optima de rotatie vei asigura pinionului de atac. Aceasta va fi lipsita de excentricitate sau joc fata de axa. Specialistii recomanda si inlocuirea simeringului. Etansarea puntii din spate la locul de intrare al pinionului este esentiala pentru bunul mers al lucrurilor! Fii un posesor de utilaje hotarat si atent la toate informatiile pe care le poti dobandi de la asistentii nostri. La noi ai un serviciu care se numeste consultanta tehnica gratuita.

Rulment grup conic spate JLG 3707 - piesa excelenta care merita comandata!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantia in ceea ce priveste acest rulment grup conic punte spate pentru incarcator telescopic JLG 3707 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment grup conic spate JLG 3707 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura