Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate JLG 3706

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG 3706
Cod produs
3CQL47HK-IA
Out Of stock
Descriere
Suntem mandri de ofertele noastre! Acest rulment grup conic spate JLG 3706 este o splendoare! Este o componenta originala, realizata de Carraro in uzinele sale. Cu standardele de calitate respectate, cu atentie maxima la detalii, cu prelucrare excelenta, cu certificat de garantie la purtator! Piesa a fost testata suficient inainte de lansarea pe piata! Daca detii un incarcator telescopic JLG 3706PS, sa stii ca este foarte nimerit acest rulment! El este perfect compatibil cu utilajul!

Monteaza acesti rulmenti impreuna. Mai exact, in pereche. Montarea lor de aceasta natura va duce la o functionare optima a pinionului de atac. Miscarea de rotatie a acestuia fata de axa va fi lipsita de excentricitate sau joc. Simeringul va fi inlocuit odata cu rulmentii. Etansarea puntii din spate la locul de intrare al pinionului este esentiala in acest caz! Ca sa te ajutam cu sfaturi si mai multe, contacteaza-ne cu incredere! Echipa noastra de mecanici iti poate asigura o montare profesionista!

Rulment grup conic spate JLG 3706 - te scapa de probleme foarte repede!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Acest rulment grup conic punte spate pentru incarcator telescopic JLG 3706 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Acest rulment grup conic spate JLG 3706 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura