Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate JLG 3507

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG 3507
Cod produs
15THUKP9-IA
Out Of stock
Descriere
Ca sa nu mai ai probleme atat de des cu inlocuirea rulmentului, trebuie sa fii un pic mai atent! Alegerea unuia de calitate este absolut esentiala! Un rulment pinion atac spate JLG 3507 ca cel din imaginile alaturate este o alegre mult mai buna! Credem ca din nou a dat lovitura Carraro cu acest produs. Este realizat din material foarte rezistent care va dovedi in timp o fiabilitate considerabila. Componenta originala poate fi montata si la incarcatorul telescopic JLG 3507H.

Daca tot ai ales asa o piesa buna, hai sa faci o treaba buna pana la capat. Inlocuieste in pereche acesti rulmenti. Asiguri pinionului de atac o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa. Inlocuirea simeringului este de bun augur. El etanseaza puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Ca idee, cel mai bine este sa te sfatuiesti gratuit cu noi! De aceea avem acest serviciu de consultanta, ca tu sa fii sigur ca ceea ce cumperi este exact ceea ce ai nevoie!

Rulment pinion atac spate JLG 3507 - vei resimti o schimbare in bine!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest rulment pinion atac punte spate pentru incarcator telescopic JLG 3507 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Acest rulment pinion atac spate JLG 3507 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura